Repository logo
Log In
Log in as University member:
Log in as external user:
Have you forgotten your password?

Please contact the hohPublica team if you do not have a valid Hohenheim user account (hohPublica@uni-hohenheim.de)
Hilfe
  • English
  • Deutsch
    Communities & Collections
    All of hohPublica
Log In
Log in as University member:
Log in as external user:
Have you forgotten your password?

Please contact the hohPublica team if you do not have a valid Hohenheim user account (hohPublica@uni-hohenheim.de)
Hilfe
  • English
  • Deutsch
  1. Home
  2. Person

Browsing by Person "Leurs, Kristina"

Type the first few letters and click on the Browse button
Now showing 1 - 2 of 2
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Publication
    Einfluss der Häcksellänge auf Verdichtbarkeit, Silierung und Nacherwärmung von Silomais
    (2004) Wagner, Andrea; Leurs, Kristina; Büscher, Wolfgang
    Qualitätseinbußen durch Nacherwärmung führen bei der Konservierung von Mais nach wie vor zu erheblichen Problemen in der praktischen Milchviehfütterung. Es muss davon ausgegangen werden, dass diese Probleme in Zukunft noch zunehmen. Das Ziel der vorliegenden Unter-suchung ist es, die quantitativen Zusammenhänge zwischen Maissorte, Häcksellänge und Aufbereitungsgrad zu ermitteln. Im Folgenden werden Versuchsaufbau, Methoden und erste Ergebnisse der umfangreichen Untersuchungen zum Schwerpunkt Flachsilo, die im Rahmen einer Dissertation durchgeführt wurden, dargelegt. Diese Arbeiten werden fortgesetzt.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Publication
    The Influence of Chop Length on Compactability, Ensiling and Undesirable Temperature in Maize Silage
    (2004) Wagner, Andrea; Leurs, Kristina; Büscher, Wolfgang
    Quality losses in maize preservation due to undesirable rises in tempera- ture still cause considerable problems in the practice of dairy cattle feed- ing. These problems must be assumed to grow still more severe in the fu- ture. The aim of the present study has been to determine the quantitative interrelations between maize breed, chop length, and the degree of me- chanical processing. This article presents the experimental design, the methods and the first results of extensive research conducted in the con- text of a doctoral dissertation.

  • Contact
  • FAQ
  • Cookie settings
  • Imprint/Privacy policy